Seksuaalivalmennus

Seksuaalivalmennus

Seksuaalienergia on luomisenergiaa, joka ympäröi meitä joka puolella. Sen voima on ymmärretty kautta historian ja sitä on yritetty hallita ja tukahduttaa. Ilman seksuaalienergiaa ei olisi elämää! Parhaimmillaan seksuaalienergia toimii avaten tien paranemiseen, luovuuteen ja innostukseen. Orgasmit voivat vähentää stressiä, parantaa unen laatua, tehostaa vastustuskykyä sekä parantaa mielialaa. Orgasmit voivat saada sinut hehkumaan niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Monilla, etenkin naisilla on haasteita orgasmin saamisessa, yksin masturboidessa ehkä onnistuu, mutta kumppanin kanssa ei. Haluaisitko / Haluaisitteko vinkkejä ja neuvoja tähän? Haluaisitko oppia tyydyttämään naisesi paremmin ja antamaan hänelle parempia orgasmeja? Haluaisitteko löytää parisuhteen seksuaalisen kipinän uudelleen? Tiedätkö missä g-piste on? Entä a-piste? Onko kohdunkaulanorgasmi sinulle tuttu? Onko sinulla haluttomuutta tai onko teillä halujen eriparisuutta? Haluatko oppia squirttaamaan? Tai saada naisesi squirttaamaan?
Minä neuvon, opastan ja autan (ei mitään fyysistä kontaktia).  Mahdollisuus tutustua myös seksivälineisiin ja tilata niitä kauttani. 

Hinnasto:
Puhelu 30 min.                                                           40 €
Puhelu 60 min.                                                           75 €
Tapaamiset Paloheinässä, yksin ja parit  60 min.     70 €
                                                                  75 min.      80 €   
                                                                  90 min.      90 €

Tapaamiset kotikäyntinä, yksin ja parit   60 min.      80 € 
                                                                 75 min.       90 €
                                                               90 min.       100 €
                                                                 + km-korvaukset 0,65 €/km

Puheluiden maksu tapahtuu ennen puhelua Mobilepayllä. Tapaamisissa maksuina käy kortti, käteinen ja Mobilepay. Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %. Puheluajat arkisin klo 10-19 välillä, ja viikonloppuisin klo 11-16 välillä, jos en pysty vastaamaan, niin soitan takaisin. Voit laitta viestiä tai sähköpostia, niin sovitaan sopiva aika. Puh.  
050 5929197 tai sirpa@sydansyli.fi