SydänSyli

Hoitoja kaikenikäisille

Vyöhyketerapia - Koko kehon refleksologia

Vyöhyketerapia on 5000 vuotta vanha hoitomuoto, jonka juuret juontuvat eri kulttuureista. Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa kehon erilaisia häiriöitä ja sairauksia. Hoitoa käytetään kehon omien parantavien voimavarojen elvyttämiseen. Refleksologisessa hoidossa käsitellään koko kehoa, näin hoito suuntautuu tehokkaasti juuri kyseiseen ongelmaan tai vaivaan. Ihmisellä on useita heijastejärjestelmiä, niin jaloissa, käsissä, korvissa, kasvoissa kuin päässä.
Hoito on käsin suoritettavaa hoitoa, jossa sormin tai vyöhykepuikoin stimuloidaan keholla olevia heijasteita. Hoito avaa kehon jännityksiä ja tukoksia, jotka voivat olla erilaisten sairauksien ja toimintahäiriöiden syynä. Vyöhyketerapiassa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena. Mikä tahansa näistä kolmesta voi sairastuttaa, mutta toisaalta myös parantaa. Hoito on rentouttavaa ja hellävaraista ja se sopii kaikenikäisille.

Hoito sopii erinomaisesti:
- erilaisiin jännitystiloihin
- aineenvaihduntaongelmiin
- tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin
- hormonaalisiin ongelmiin
- kipu- ja särkytiloihin
- lapsettomuuteen
- tietynlaisiin verenpaineongelmiin
- päänsärkyyn ja migreeniin
- paniikkihäiriöihin
- stressiin
- unettomuuteen
- levottomiin jalkoihin

Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, kehon toimintojen ja verenkierron aktivoituminen, vastustuskyvyn kohoaminen, aineenvaihdunnan vilkastuminen, kuona-aineiden poistuminen sekä kipu- ja särkytilojen lieventyminen. Vyöhyketerapia on oivallinen hoito terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Hoitokertojen määrä ja tiheys vaihtelevat ongelman mukaan.

60 min 55 €, 3x60 min. 145 €
75 min 60 €, 3x75 min. 160 €
90 min 65 €, 3x90 min. 175 € 

Metamorfinen hoito

Metamorfinen terapia on hoitomuoto, jossa kevyellä kosketuksella käsitellään jaloissa, käsissä ja päässä olevia selän heijasteita sikiöaikaisten lukkiutumien vapauttamiseksi. Metamorfinen hoito auttaa hoidettavaa matkaamaan syvemmälle sisimpään ja tunnistamaan näitä lukkiutumia, prosessi tapahtuu kullakin hoidettavalla omassa tahdissaan. Selkärangan heijasteita koskettamalla mieli rentoutuu ja keho muuttuu elinvoimaisemmaksi. Hoidossa autetaan tätä paranemisprosessia, koska ihminen on vuosien saatossa menettänyt intuitiivisen kykynsä parantaa itsensä. Paraneminen voi tapahtua fyysisellä, emotionaalisella, mentaalisella ja henkisellä tasolla. Hoitaja on vain katalysaattorin asemassa, ihminen itse hoitaa itsensä oman elämänvoimansa avulla. Se voimistuu käsittelyssä niin, että henkilö voi tehdä oikeat ratkaisut oikeaan aikaan elämänsä suhteen ja löytää tasapainon kautta stressittömän elämän. Hoito on lempeää, kevyttä, tunnustelevaa ja erittäin rentouttavaa. Metamorfista hoitoa voidaan antaa kaikille, vauvoista vaariin sekä myös raskaanaoleville. Hoidon vaikutus jatkuu 2 - 4 päivää. 

75 min 60 €
3x75 min 160 €

Enkelihoito

Enkelihoidossa hoitaja on välikappale, jonka kautta enkelten parantava, rakastava, ja opastava energia välittyy. Jokainen kokee enkelienergian omalla tavalla. Se on hyvin hienovaraista ja miellyttävää. Hoidossa on mahdollisuus saavuttaa oma enkeliyhteytesi ja voimistaa sitä.

Hoidossa asiakas tuntee yleensä syvää rauhaa ja tyyneyttä. Enkelihoidossa työskennellään korkeammalla energiatasolla ja se koetaan keveytenä, ilona ja hyvänä olona. Hoito on tarkoitettu ihmisille, jotka kaipaavat elämäänsä syvempää ohjausta. Enkelihoidon aikana näen usein asiakkaalle hänen "oman enkelin", värin ja nimen.

60 min. 60 €
90 min. 70 €